Monday, 24 July 2006

So much to write

20 days without internet. So much to write, don't know where to start.

Pindah dari CasaHeaven to *** (1st of July). Somewhere in Kajang gak. Susahnya urusan nak pindah alamat. Dahla kene cut line internet..katanya seminggu. 20 hari baru settle.

Banyak sgt benda jadi lately ni. Nak tulis satu2 rasanya tak tertulis ( i mean.. ter 'type'). Orang sana-sini sibuk bercakap pasal Siti, berita tv psl Siti, newspaper pun siti lagi, blog pun psl siti.. Cukup2 la tu. Yang korang tanak pinang dia awal2 apesal?

Malas nak cerita psl berita hot siti tu. Baik aku cerita psl diri aku sendiri. Aku beli spect baru, Pergi KL Motoshow, pergi kenduri kahwin Hairul Ikmal, pergi tengok drift kat s.alam, pergi zoo negara.. (zoo??) Betulla, zoo negara. Plan asal nak gi tengok hantu kat muzium s.alam tu, tapi org beratur panjang gila, lebih 200m rasanya. Last2 pergi zoo. Pergi ramai2 ngan Teddy, Nina, Fyza and Daniel. Kesian Nina, teringin sangat nak gi zoo malam. kan nina, kan??hehe.. Last aku pergi zoo masa umo 3-4 tahun dulu. Teddy kata, mesti anak gajah yang aku tgk dulu dah besar dah.




Teddy tambah spoiler putih kat sazzy dia. Bukan tu je, siap tinted cermin blakang, letak stiker silver.. Lagi melampau dia siap belikan sazzy dia rantai Butterfly. Untuk aku takde pun..huaaaAa!!! Teddy Kijammm...


..and.. happy 11th months anniversary to teddy..
1 more month dah genap setahun.
I LOVE U SO MUCH!!

14 stalker (s):

  • aan

    uit, ko pindah mana??? uwaaa...x bls msg aku..sampai ati =(

  • pinky angel

    a'an
    uit..kajang gak..
    dekat je ngan umah lama.ala a'an..takde credit!! hehehe..

  • Cik Puan Muda Stress

    are you back blogging babe?
    cayalah!!!

    I LOVE YOU TOO, TEDDY!!!

    ha ha ha.

  • aan

    ko dah keje lom? wah...lama x jumpa ko...

  • pinky angel

    cik PMS
    yeap..i'm back in blog world.

    Teddy tanya u siapa, tetiba je nak love2 org ni..tak malu ke??
    hehehhe..

    a'an
    aku keje jadi GRO separuh masa.keje malam jek.hahahahahaa...
    jom dating kat as-salam!!

  • kel@mbu

    eh.. x nampak pn u kat drift s.alam.. mesti dok area yang x banyak jerit2 tu kan..

    kitorang dok atas bukit yang happening sgt tu.. lalala..

  • pinky angel

    kel@mbu
    serious?? i pun kat bukit tu. Tapi i tak jerit2 la..i sopan-santun orgnye.. hahahhaaa...

  • aan

    wah2..GRO skrg..dating kat as salam je ke? dating ar jauh sket..ngahaha...nak dating meset aku aaa..aku ok je...;)

  • Cik Puan Muda Stress

    ala, teddy wat2 tak kenal i depan you je. dia taknak you naik gila. maklumlah, you kan sawan..

  • Wong Ah Beng

    kinkyAngel..
    haaalllooooowwwwhhhh wekam bek hor!

  • pinky angel

    a'an
    ngade, nak dating jauh2.ko bwk la moto aku.aku mls. hehehe..
    meset ko? aku kan sentiasa takde creddit. oleh itu, rajin2 la call aku tanya khabar. ngehehehe...

    cik PMS
    Teddy mmg pandai jaga ati i. I rasa u yang sawan. lalallaa...

    kuceng oren
    halllooowwhhh...
    nyiowwww..purrr..

  • UglyButAdorable

    heii..heeii..lamer nyer menghilang.. welcome back!! got drift ker in s.alam..my gawd braper lamer dah adeer?? me neve knew.. and i've lived there wht 25yrs or so??

  • pinky angel

    uglybutadorable
    hi!!
    lama dah drift tu, 1st of july kalo tak silap.1 ari jek.nnti kalo ada event2 kat s.alam nnti i bitau u ek?? =)

  • Anonymous

    Nach meiner Meinung lassen Sie den Fehler zu. Es ich kann beweisen. viagra kaufen holland viagra generika bestellen [url=http//t7-isis.org]levitra online[/url]

Related Posts with Thumbnails