Wednesday, 15 March 2006

kimi v/s simulation


That's my kimi wearing his lucky jacket that i gave him last year. He's cute, isn't he? Yeah..I know i shouldn't leave him. He's juz being so sweet, so nice 2 me but i prefer 'relationship without risk' (hahahaa..WITHOUT?? ada ke?). I owez think that i'm going to be a JANDA everytime I see him in his McLaren.

I saw him on TV last Sunday n started to miss him. Terkenang dolu2, time dia bagi I steering wheel and foot pedal 4 PC game. He said he wanted me to remember him everytime i play Need 4 speed underground (yang tak pernahnye lepas higher stage).

Akhirnya berguna jugakla hadiah yang dia bagi tu. I use it 4 my thesis, "Driving simulator using VRB and Matlab Simulink". Macam buat game kereta, simulation bodo jek. Suppose to have vehicle dynamic skali, tp mcm tak sempat je. Virtual environment utk simuator ni bertemakan Bandar Baru Bangi.


Panic gak at 1st bile kereta tu jalan ke atas bila foot pedal ditekan. Tak reti nak tukar axis. Tunjuk kat lecturer "Encik, takpe ye? kereta saya ni futuristic punya kereta. tekan minyak dia terbang. Leh atasi masalah jem.." En. Hanief pandang aku semacam. (Tak boleh ke??)


Akhirnya, hari ni dah berjaya betulkan. Seronok tak terkata. Macam main need 4 speed tapi takyah tertekan sebab tak de siapa yg akan kalah. Takde time limit. HahaHAhahaa... (mode Gelak yang dibuat2 dikala tertekan ON)

Next, vehicle dynamic. aiyyoooo...






yess..i know. Very the bersepah wan. Handphone buruk utk msg Teddy dikala tension, calculator yg ntah siapa punya ntah, kertas proposal thesis utk rujukan, dan tak lupa Star newspaper (atas CPU) utk cari job online. Dah nak grad!!

27 stalker (s):

  • RaNdoMHEarTsOfArMylla

    errr...aku confuse skit...
    since when ko panggil teddy ..kimi?...
    since when teddy jadi putih melepak camtu?....sejak sunburn teruk aritu...kulit die mengelupas...salin kulit terus ye?..lorrr....
    kesian

  • pinky angel

    bazbina
    hah..kantoi.Sah ko tak baca betul2 aku nye blog.Kimi tu my 'imaginary ex BF'.

    hehehe...

  • pinky angel

    bazbina
    ke..aku yg tak phm lawak ko? hehehee

    *mode Blur ON*

  • bertique

    ni crita pasal apa nih?

    kimi?

    teddy?

    hanief?

    buat balik entry nih.

    tq

    sign,
    chegu bahasa merangkap chegu displin

  • zuhri

    tak gi sepang ke weekend ni? suruh la teddy bawak u tengok ex-bf u tu.itupun kalo dia tak jeles la.

    err...nina nak gi?

    betik a.k.a cikgu disiplin, sila jeles

  • bertique

    kembang kuncup lubang idung aku baca komen zuhri pasal nina nih ..

    tenis la zuhri sabtu nih, hang dah janji ngan aku .. apa daa

    nina nak join? i leh amik u ..

    zuhri, buat2 la tak jeles.

  • Mazlan

    Lol :-D I had 2 read 2 times b4 i got u nye drift ahh. cute. if u dpt meet ur x bf, say hello for me ahh ;)

  • Mazlan

    Lupa ahh, abih... i nye jacket mane? :)

  • Yana

    wow!! he's ur bf huh ;) & err, bilek i oso look like dat lah :(

  • hazman

    tik tok tik tok..clock is ticking..no matter how busy life get..save some moment for a sweet thought occey..tapi tak ler sampai terbayang bayang kimi ko tu..hehe..ko ni amik course engineering ker...menarik tajuk ko buat tu...ki O tsukete

  • RaNdoMHEarTsOfArMylla

    err...
    tah lah...aku pun tak tau aku buat lawak ke...aku serius ke...
    aku tak tau aku mode ape on skarang?
    hahaha ting tong hari2 nih...

    zuhri?...pergi...emmmm...takmo la...last year pergi mcm flash back memori daun pisang yang sedey jer...
    malas2...
    *ni bukan tolak invitation u...cume ade kisah dolu2...jadi
    sila usaha lagi...
    hihihi

    betique...
    tenis oso kenot...sabtu nih ade hal....international punye hal....
    err
    betul kata hazman...di kala2 busy nih...nice to have good moments/thoughts.....

    chill pill everyone...

  • bertique

    hahah ketawakan zuhri :P

    ooo ada event international tuh .. power! eh, ni blog yana ke nina?

    aku konfius lagik!

  • zuhri

    betik, sure menyumpah pinky kat kita. tak cukup blog engko, blog aku n blog nina, kat blog dia pun nak cakap pasal nina....hehehe. itu la pinky, sapa suruh tayang teddy...hahahaha. alamak, dia mengamuk bulan mengambang la.

  • pinky angel

    abg betik
    ini adalah cerita dongeng, jd saya boleh tulis apa saje kan cikgu??

    abg zuhri
    nak pegi! tapi teddy mcm tak bg.Dia takut cinta i berputik kembali pada kimi.ngehehhee...

    mazlan
    i wish we can meet 'again'..huhu..

    mazlan
    u nak jacket gak?be my boipren 1st.hahahaha..

    malaikat gelap
    yap.u jeles huh? hahaha...he can be urs 2.he still single since i dumped him.=p

    not my bilek la.my bilek very kemas wan..pc desktop kat hall.hall takpe bersepah.hahahaa..

  • pinky angel

    hazman
    sweet thought la ni.. oh kimi.. hehehe...

    computer & communication engineering. why? wanna hire me? u got engineering company? hehehe

    bazbina
    err..akak. Tumpang tanya, salah rumah ke? hehehe...

    *mode buat2 kompius ON.

    abg betik
    hahahhahahhahaaa.. (i dapat apa untuk ni?tadi u suh ketawakan zuhri.i dah buat. Xkan free2 je kot..)

    abg zuhri
    i dah saja tayang teddy i kat sini.tau, mesti yeww all jeles sbb dia kiut.

    takpe, tak kisah.. silala..sila tekel nina. Nak suh i tolong pun bole.tp kene la ada pengerasnye.Bkn sng jd org tgh ni.hahahahhahaa...

  • Sasha

    mazlan tak leh jadi u nye bf lah :) he cannot be any gerl's bf.... he slalu drive org krazie :D U leh jadi certified sycho juz 2 be near him tau? :)

    btw, dark angel daa jadi malaikat gelap ahh...hehee, niway me & her roomates oso arr.

  • pinky angel

    shasha
    hohoho..u think i'm serious ha?no lah..kimi pun i reject, inikan pulak mazlan..(neway, it's true.my 1st ex BF nama mazlan) hahahhaa...

    say hello to dark angel.ckp "jgn marah ar, gurau2 je..hehe.."

  • Mazlan

    ehhh.. asal i tak leh jadi ur bf ahh. summore how can u compare me wif Kimi, no fight laa.... err not me laa, he no fight wif me tat is :p

    j/k ahh, wats life wif out laffter ehh Oh Pink One? :)

  • Kai

    since my blog is down, so...

    Kimi - when he talks, u fall asleep :)

    maz - when he talks, u need tablets to make u sleep :)

    naah, malaikat gelap knows ur kiddin.. err, i mean the dark one :D

    btw, mclaren gonna break down again lah :p

  • pinky angel

    mazlan
    kenotla, kenot.. u have superbike.lebih kurang je mcm kimi,racing je kejenye. now i have to dump u. (err..since when kita kapel?)hahaha..

    kai
    y ha?down pulak ur blog.hey..kimi can talks better now. (that's 1 of the reason y i dump him dulu.i get bored easily when he start talking)hahaha.. haiiyaa..no need 2 hear him talk la.juz stare @ his cute face is more than enuff

    mazlan,maybe that tablet is 4 him.make him sleep 1st and then we can go somewhere else..hahaha...

    huhh..wanna bet?

  • kunci hilang

    pinky,
    no wonder u gave that jacket to kimi since u don't need it. Because u can use that steering wheel and foot pedal even in pyjama.

  • Yana

    hmmm, M gelap huh skrng.. N dark 1 ehh...

    hey anyway pink wan, i think kimi old news now arr :) da new guy rosberg lagi cute arr :D n faster too... considering dia bkn dlm Mclaren kan?

    errr, da kemas dat pc area?? or still kat sepang nak pujuk kimi 2 come back 2 u?...hehee

  • hazman

    wanna a job?just send me ur resume...tapi gambar u tu i nak kopek n simpan jer..hehehe

  • Cik Puan Muda Stress

    lalalalala

  • pinky angel

    lost key
    hahahaha...iyup! ur absolutely rite.i oso can drive a car w/out wearing anything.ahahahhaa...

    dark angel
    hoho..kimi still d 1 but sadly he really2 make me kecewa la semalam..
    can't even finish 1 lap.sia2 dtg. huhhh!!!!

    hazman
    u very the keji wan.. hehehee...

    ayooh semua, menyanyi bersama cik puan...
    lallalalalalaaa...

  • aan

    huih...byk nye komen..
    saja tambh sbb tgk komp ko dah makin canggih skrg.
    siap ader stereng haaa...
    kalah komp aku...

    sungguh aku jelesssss

  • pinky angel

    aan

    slamat kembali berblog aan..
    rindu hang..

    hehehe..

    PC aku mmg canggih

    sila jelesss..

Related Posts with Thumbnails