Tuesday, 26 April 2011

Consolation prize

Pa&Ma magazine - May 2011




Zoom in



Yeayy!! :)


Click here for the original picture : My 2nd Pregnancy Portraits.. 

9 stalker (s):

  • saya gadis baek :)

    cool !
    congratz akk :P
    i've been following ur blog for years.
    suke tgk ur lifestyle.
    sweet sgt :D

  • Queen

    congratz dear.... heeee

  • Rai

    waaa..jelesnya menang pertandingan..kita tak fotogenik.. nak masok pertandingan gamba2 ni mmg pakat takde harapan la..

    saya fotogedikss jee..heheh..

  • Pinky Angel

    gadis baek,
    thanks.. terharu sgt2 sbb ada org sudi follow blog merepek akak ni :)

    nik,
    thanks! ;)

    rai,
    alhamdulillah, rezeki elise. slama ni msk pertandingan mana pnh menang pun. hehe
    fotogediks ke? tak pnh nmpk gmbr rai pun. gmbr budak2 tu je penuh. hehe..

  • mysara

    besttnyer!! congrats :) dapat hadiah apa? aku selalu nak masuk contest,tp end up terlupa..xpernah lagi masuk apa2 contest until recently ...hehehe

  • Mimi

    wah..tahniah gojes mummy....

  • Pinky Angel

    mai,
    aku pun slalu la mcm tu. brangan nak masuk contest tp mls nak anta. tp yg ni isa rajin gi postkan.. just trying my luck.

    mimi,
    tq hot mama.. :)

  • lily lotus

    congrates :) memang cantik sangat...

  • Pinky Angel

    thanks sis! :) kembang kuncup dah ni.. hehe

Related Posts with Thumbnails