Tuesday, 25 October 2005

24th oct

yesterday, 24th oct ~ our 2 months anniversary. Hehe.. Sorry teddy, tak igt. Smlm tghari baru teringat. Biasala, time2 exam mcm ni mmg tak igt apa2. Ni bulan berapa pun aku tak tau.

Smlm tghari aku baru nak msg dia. Mlm b4 tu dating smpi midnite, tp aku tak teringat pun nak wish dia. Sian dia. Teddy reply ;

"Kat umah kan? Kuar umah, belok kiri, masuk lift, tekan G, pastu gi kat mailbox. Cari no A-8-2. Cari surat tulis ILYANA ABDULLAH. SEMOGA BERJAYA!"

aaAaaaaAaa...!!!!! excited gile aku dpt msg tu. Laju je lari kuar umah gi tgk mailbox. Ada kad dari teddy, wish gud luck exam and happy anniversary. (kitorang dah plan nak smbt every month.. on 24th) Cumel la dia... Full of surprises. Mlm td b4 dia balik smpt gak dia letak kat mailbox tu.

I know I've fall in love wif da rite person from da 1st time I saw him.. (he's an old crush)

3 stalker (s):

Related Posts with Thumbnails