Saturday, 3 December 2005

Full Metal Panic & Fumoffu


I've downloaded 1 anime (thanx to ariff yg tgh blaja kat jepon tu : dia yg cadangkan) ~ Full Metal Panic & Fumoffu

Klaka gile. Mmg ada part yg tak logic langsung (esp psl Bonta-kun) but hey..it's anime! (say NO to hentai ..hehe). Call me childish but i'm pretty sure korang yg dah umo 30++ pun still layan benda ni. Hehe.. Kalau belum tgk tu, tryla download. 15 episode je..

watak utama/hero : Sagara Sousuke

ciri-ciri : lurus, meminati senjata dan perang, tidak pandai bersosial langsung









side-kick / heroin : chidori

ciri-ciri : selekeh, ganaz, tp dlm diri dia still ada ciri2 girlish tu.. (fall in love, jealous..ect)








Anime review:
Malas aku nak tulis. Korang tgkla sendiri. Hehe.. Byk psl cerita bdk skolah

Aku perasan dalam anime2 jepon buat buat ni.. se tak logic/se sempoi manapun anime tu still ada motivation/learning concept yg diorang try terapkan. Bodo2 citer ultraman, gaban ke..kesatria baja hitam (hitam ke hijau??) still ada pengajaran utk bdk2. Ada jalan cerita dia..
Ada logik dia (walaupun 90% tak logic).

Amek cth terdekatla.. Naruto. Aku rasa ramai yg ikut anime ni smpi beli hard disk besar semata2 utk download & simpan anime ni.

Ayat dia yg paling aku ingat "there's NO shortcut to success". (ermm..tak silap aku Fuzz yg igtkan psl ayat ni)

Cara dia, kesungguhan dia..kdg2 mempengaruhi pemikiran bdk2 gak. Semangat kental mcm Naruto. Tu yg kita nak.

Cuba lak bandingkan ngan cerita2 omputih buat. Spiderman, superman..batman ke (mcm superhelo ah beng tu..) Most of it tekankan pada jalan cerita hidup superhero tu je. Love story diorang.. (mesti ada heroin punye lah!! ada konsep dedah2, eksploitasi wanita. tibe2 jd feminist lak aku nih). Eh, ape kene mengena cerita omputih ngan anime ni? Ntahla, kompius aku. Hehe..

Ok la..malas nak merepek lg. Kalau korang peminat hentai anime.. pliz cadangkan anime ape lg yg best utk di download ek?? (jgn yg byk sgt episode. Better if citer tu abis kat situ je. X larat nak dl + tggu episode baru kuar)

p/s : esok nak balik kampong!!! Tak tau bila nak balik casa lagi. Dun miss me..hehe..

8 stalker (s):

  • RojakBuah

    kt mana nk download ekk...

  • GbuM

    pasni wat la riview pasal hentai plak.. tu pon kategori kartun... muahahahhaha

  • Wong Ah Beng

    overfiend! overfiend! overfiend!

    -> http://www.badmovies.org/movies/overfiend/

  • pinky angel

    rojakBuah
    google searchkan dia
    "full metal panic&fumoffu+torrent"

    me pun tak igt kat mana me download..but make sure ada software utk dl torrent tu.suggest download bitcomet

    gbum
    bagila tgk dulu hentai tu.mana leh review kalo tak pnh tgk?kata aritu nak supply.mana??manaa???hehe

    ah beng
    akan dipertimbangkan...
    badmovies huhh??!!
    notty cat!

    *tarik telinga dia..tarikk!!*

  • Wong Ah Beng

    pinkyangel...lu munyer photo aa, selupa itu kanak2 polumpuan kena dera woo..Wa lasa lu kene tukar photo lain yang lebih ceria.. apa maciam?

  • pinky angel

    ab beng..
    itu piccies wa manyak suka.a piece of art.
    wa belakon seolah2 kanak2 yg mengalami pendelaan seksual.

    tp sbb lu punya pasat..talak kesahla.
    wa sanggup tukar piccies lain.
    piccies kanak2 pelempuan yg liang lia..
    kalau lu talak puas hati juga..haiyyaa!! lu tangkap piccies wa sendili guna kamela mahal lu tu laa

  • Wong Ah Beng

    wahahahhaha ghetto supastahhhh!!

  • pinky angel

    hehe..dankyu, dankyuu..

Related Posts with Thumbnails