Friday, 10 February 2006

New hair style



Ok..that's it.. My new hair style. To muz.. This is digital perm.
Takyahla imagine bukan2..ada digit 1 0 1 0 kat my hair.. Perm biasa je.. Bezanya cuma rambut atas lurus..half je yg kat bwh tu perm..

..suppose to be red highlight dia. Tapi biasala..dah letak kat rambut itam..kaler dia lain sket.

Arini nak memblog psl my teddy.Lama dah tak blog pasal dia..



This is my teddy wif his new obsession ~ sazzy.. Comel kan? Kereta..bkn orangnye.hehe..
Sazzy kunun.. tak pepasal aku bermadu ngan kereta. Dpt on 27th Jan aritu. Tu je nak cerita. Mls nak type byk2. Korang tgk je la gambar tu.

15 stalker (s):

  • bertique

    patut la lama menyepi, bikin rambut rupanya .. hehe takut kalau byk sgt "melompat" dari satu blog ke blog yg lain, rosak rambut tuh nnt ekk?

    hehehehe

  • Cik Puan Muda Stress

    nasib baik sazzy the car.
    kalau bermadu ngan sazzy the manusia, how? makan hati yew!

  • RaNdoMHEarTsOfArMylla

    ewahhh ewahhhh....bestnyer ade rambut baru to show off!!!!!
    nak jugak....i'm hating my current hair...kaler sudah jadi mcm ah lian karat....the length pun mcm tak tau nak buat apa...medium and boring!...
    arghhhh...
    i dun have money to tukar pesen rambut...

    weh cik pms....
    sazzy is dating the hot nazril idrus..host of misi suara hati...
    mane laa dia pandang teddy tu..hahaha...takpe..teddy tetap cik pinky punya kan kan...

  • zuhri

    wah, cik pinky sudah ada supir dengan mobil yang baru ye?

  • pinky angel

    bertique
    tu la pasal..
    how do u know heh??

    cik PMS
    sbb ada sazzy the manusiala ada sazzy the car.tp takpe.. i kompiden i lg chantek dari dia. huehehhehe.. Branila teddy nak kata pompuan lain lg chantek dari i..I calarkan kete baru dia tu kang..hehehe

    hatirawakarmylla
    hehe..rambut ko ok.the key is confident.. asal ko kompiden ko chantek, ko akan sentiasa rasa diri ko tu chantek.hahahhaa..

    and yes..that nazril idrus tu mmg sgt2 hot.if sazzy tu imaginary GF teddy, mine nazril!!

    hehehehee..

    did i said 'imaginary GF'?hahaha..

    u should blog bout 'imaginary relationship' la gurl..

    zuhri
    hahahaa.. supir?apa itu supir? bisnesman? loyer??

  • mental muz

    Pardon my ignorance la dear gagaga. I guess I read to much about digital systems. Nice hair by the way

  • pinky angel

    muz
    tq..hehe..
    tu la, byk sgt knowledge psl digital system pun payah gak..

  • zuhri

    sapa itu teddy? soalan cepu emas pada hari ni dan siapa salah, kena karan!

  • bertique

    betul tuh zuhri, cepat teka cepat .. masa dah nak abes .. kalau tidak,

    jom kita karan dia!!

    tapi, kalau pukul kat saraf tunjang dia pun best jugak :P

  • pinky angel

    zuhri
    kantoi.. u tak baca abis semua blog i.. hahahha (mcm larat je nak baca semua kan?)
    i ada citer psl teddy dulu..dlm entry bln 8.

    bertique
    errr... ni apesal mengganaz nih?? huh? huh?? blog i klasifikasi U, bkn 18sx.. err ganaz masuk kategori 18sg ke 18pl ke 18sx?i suka tgk yg ada 18-18 ni sbb i dah lebih 18 yewww...

  • zuhri

    bulan 8? ada ke bulan 8?

  • pinky angel

    bln 8 aka august..
    errr..kene la korek entry lama2.i tak kuasa..hehe..

  • RaNdoMHEarTsOfArMylla

    wooohooo...bahaya lar cerita imaginary relationship ni..hehehe...
    takpe..nantikan je..

  • zuhri

    ooohh....i dah jumpa kisah si abang isa ni...hehehehe. ceh, senior sekolah, cam bebudak ler u ni. ingatkan dah tahap-tahap artis dewa ni, cari ler datuk ke, millionaire ke...hahaha

  • pinky angel

    hatirawakarmylla
    cepat sket..cepat...i'm waiting. Tak sabar nak komen.hehe..

    zuhri
    tahniah! terbukti anda seorang yg bz body. hehehe...

Related Posts with Thumbnails