Thursday, 6 August 2009

New Home


We officially moved in (20 July 09)
It's not 'so new' since this house might have the same age as me

but

it's just perfect for us

I feel so welcome here

warm and friendly neighbours

near to a beautiful public park


I really love it here!


..will post more picture later..




11 stalker (s):

  • pandakutubs

    macik, sect baper nih??? wahhh manyak syok woo dpt duduk umah atas tanah.. x yah dah kimi nak panjat tangga.. heehehe

  • Pinky Angel

    panda,
    28. Dekat je ngan proton. dulu pun dok umah atas tanah, tp atas umah tu byk lg umah org lain. kekeke.. (apartment).

    skang ni lg galak kimi naik tangga.dah ada tangga sndri dlm umah. adehh..

  • norfaisza

    wah bestnyeeee..landed house..bole kimi main korek² pasir...
    ilyana.. ni bole kurus arr ko kejar kimi main tangga...jelesss akuuu...heheee

  • lily lotus

    glad that u're happy staying there ;)

  • Ayu SHAMZA EaRyMuA

    yeay..!! da selamat pindah, sure hilang lemak2 kesayangan yg disimpan time kemas2 ni kan.. aku jugak yg membelon ni nampaknya. kat shah alam jugak, yeehaa..!! e e, kimi da pakai walker? abisla dia mengemas sekali pasni..

  • Pinky Angel

    faisza,
    haih..semua benda dikoreknya nih. nak jeles apanya? ko lg kurus slim dr aku.muka je bulat sket. tp maybe sbb cara ko pakai tudung je. bdn slim lg apa..ko tu paranoid. hehe

    sis lily,
    thanks.. but somehow suda rindu tesco puchong.. huhu

    ayu,
    pregnant lady gemuk takpe. nmpk cantik je.. tp kalo mak bdk mcm aku ni, sahla mcm makcik2 beranak 8.ko s.alam katne ek?pakai walker terjengket2 lg.kaki pendek, xsmpi. kekeke..

  • Mommy

    kimi watpe tu? tgh survey neighbour mane nak jadi his 1st buddy eh..anyway,congrates ya dh bpindah ke new home n telah slamat kemas umah tu dgn jayanya hihi..aku dlu time baru pindah rasa cam alangkah baiknya kalo ada magic power yg ble tlg put all the things at it own place..

  • Ayu SHAMZA EaRyMuA

    hahaha.. nice to know ur lil teddy development. now da makan solid food kan.. aku kt U2, tp tgh plan nk carik landed house kt shah alam jgk, skang ats awangan. we prefer shah alam la rather than Klang or other district.. sbb sesuai ngan jiwa, hehe.. ada dgr umah best2 nak jual tak?

  • Pinky Angel

    Mommy,
    Kimi tgh bz exploring his own world now. Thanks for the wish, but somehow ni rumah sewa je. Later beli rumah kena pindah lg. adoila...

    Ayu,
    Shah alam ni mslhnya dah pack sgt.susah nak cari rumah baru.byk rumah lama.tgh cari rumah gak ni..

  • Sue

    seksyen berapa ni?dekat dgn public park?tasik shah alam?excited..leh melawat kau..

  • Pinky Angel

    sue,
    28,alam megah. seblah public park alam megah.cantik gak park tu.. meh meh.dtg sini meh.. :)

Related Posts with Thumbnails