Wednesday, 12 August 2009

Old friend and unplanned holiday

Last week I met my old friend, Mimi. We each had a returned visit to our home and dinner together for the first time with our own little families. It's weird to think that both of us are mothers now compared to happy-go-lucky teenagers that we used to be few years back. She was a good friend of mine during matriculation years in Kuala Pilah (2001). We used to share a single bed at night and stayed up telling stories, secrets, hopes and dreams.


Me & Mimi



My Little Teddy was behaving very well at her home until he saw me holding Mimi's baby boy, Muhammad Alif Hazimi. He's clearly shows his jealousy and that really amused us! (Kechik-kechik dah pandai jeles ok??)



Kimi & Alif



Our weekend was a blast due to an unplanned holiday at Port Dickson. At first we were not sure either to proceed it or not but I'm glad that we really made it. We rent a 3 rooms apartment at Glory Beach resort for half price and share it with my sister and brother in law.

Another beach pictures for the 3 of us.. Malaysian beaches are the prettiest, aren't they?






9 stalker (s):

  • Ayu SHAMZA EaRyMuA

    suka pixie2 yang ada sunset ni, hehe.. aku beli umah kat pristana, address sg buloh tp tmpat cm shah alam lg, around 259K ~ 22x75 (besar la jgk kan) if umah SA, 20x70 pn nak amik 300k plg busuk pn, dala developer talam/lebar daun (jgn beli umah dr 2 developer ni, hancuss) if nak, kena cepat contact developer dia skang sbb phase4 (umah kitorang yg tk siap lg) ni pn da nak abis..

  • Ayu SHAMZA EaRyMuA

    lupa nak cakap, if pegi showhouse dia lagi puas atila. nanti ko gi tengokla, atas sket je dari puncak perdana.. sekola da naik (tu yg penting), masjid OTW, mcm2 lg la, belila, bole berjiran anakku dan anakmu, hehe..

  • lily lotus

    the kids are so cute! eee nak baby jugak! ngeeee...

  • zura_betty

    keciknya dunia.., kawan kau jadi kawan aku gak..! aku same dgn dia mase sekolah.., kau same dgn dia kat matrik..! ok la tu..!

  • Pinky Angel

    ayu,
    dah survey kt google map. mak aih, jauhnya 30km dr tmpt kije hubby aku. mcm tu baik aku gi dok kajang je..hehe.. anyway, thanks a lot kay? dah dpt umah baru jgn lupa bt housewarming party okeh??

    sis lily,
    cpt2la proses baby baru.. hehe..

    limah,
    tu la..friendster sungguh kan??

  • Rai

    Wah..kimi kecik-kecik da pandai jeles yaa..

  • Ayu SHAMZA EaRyMuA

    oo..igt ko keja area shah alam gk, so takdela jauh sgt, dlm 20km je. yg penting tak lalu toll 3 4 kali, hehe.. okies, tp tu next year la kot baru buat sbb umah tu tgh buat, huhu..

  • Pinky Angel

    Rai,
    aqil jeles tak kalau Rai pgg baby lain? cute btl la baby jeles.. lawak je.. hehe

    Ayu,
    Aku tak keje, fulltime housewife bt masa ni. Hubby keje proton s.alam. Pnh survey area situ dulu tp rasanya jauh sgt. ntahla..amek pputra height kot nanti. thanks a lot by the way!! ;)

  • mimi

    hmm baru baca la blog ko..terharu aku..ko letak gamba aku n si bulat comel tu sekali...si bulat tu takde muhamad la aliff hazimi jerk..hehe..igt plan nak gi uma ko..bosan taktau nak jalan mana...aku kuarantin anak aku sbb H1N1 tapi masalah nyer aku pun kene kuarantin gak ler sbb dia tak kuar takkan aku nak kuar meronggeng ye tak?tgk kalo ader masa..tak pun raya..kalo rasa nak berbuka di rumah aku mai arr..tapi habaq awal2 noo..kalo tak aku masak sardin je la jawabnyer...hahaha

Related Posts with Thumbnails