Friday, 28 August 2009

Little helper

Life gets much easier when you got some help from a 'Little Helper' like this one in your house.




"You are not doing it right Mommy.. "




13 stalker (s):

  • Atiqah

    comelnye tolong menolong.. Meh dtg rumah aunty tlg kemas rumah eh..

  • Sue

    Pinjam kimi jap..aunty susah nak tunduk la sekarang..hehe

  • Pinky Angel

    Atiqah,
    Dia tolong bg sepah lg adala.. hehe

    Sue,
    Bole.. nnti kimi tolong ye? hehe..

  • dorasakura

    tgk part last tu, sempat senyum2 lagi lepas dah kembur baju...haha

  • Pinky Angel

    cik dora,
    tu la kan? geram betul dgn bdk ni. rasa nak gigit2 je..slalu kalo geram aku geletek je dia smpi dia tak larat nak gelak.hehe

  • Nur

    kalo camtu kan sis sampai thn depan tak abes kemas hehehe

  • Pinky Angel

    Nur,
    Memang pun.. kemas kjap je, tak lama bersepah balik.hehe

  • mimi

    comelnye kimi mengemas...meh datang umah mama aliff tolong kemas umah

  • zura_betty

    alaaaa.., aunty tak dapat nak tgok laa gambar tu..! kenapa ek..? hishh rugi betul laaa..!

  • Rai

    samalah dengan si hero kat rumah saya tu..tapi dia suka tolong kemas dapur..

  • Pinky Angel

    mimi,
    tak lama lg aliff tu leh tlg kemaskan. jgn risau.. hehe

    zura_betty,
    company ko block photobucket kot. hehe..

    Rai,
    Kalau bdk tu masuk dapur, saya dah jerit2 dulu. kawasan larangan.. hehe

  • lily lotus

    haha...eee i nak kidnap ur lil kimi japlah..kompem mcm2 skill my heroes boleh bg..

  • Pinky Angel

    sis lily,
    haa..elok sgt la tu. hehehe..

Related Posts with Thumbnails