Saturday, 10 September 2005

the accident..

14 sept 2005..
4 ari lg genap setaun aku accident
accident yg mengakibatkan tgn kanan aku patah, moto aku rosak teruk..

hari ni, 10 sept.. jd lg benda yg hampir sama. Thank God aku tak teruk.. Salah aku lagi. Aku follow kete Storm dkt sgt. Confident yg dia nk jln trs psl dia laju je kat traffic light tu. tetiba je dia brake. Aku pun buatla emergency brake utk slamatkan moto aku dr langgar blakang Storm tu. Seb baik sempat elak. Kalo tak, silap2 tgn kanan aku pth lg la..huhuhuu...

riez (moto aku) calar2. Kaki kanan aku luka sket, bengkak.. Aku dh jln tempang ni. Teruskan gak bwk moto gi meeting club gamelan.

Sampai2 je, aku trs tgk riez. Sedih sgt tgk dia calar.. Aku dgn x malunye nangis sbb sedih tgk riez calar. Mati aku kalo mama tau. Achik sapukan ubat luka. Tgn aku sejuk, bdn shiver.. terkejut kot. X caya aku accident.

menjerit2 aku, achik urut td. Sakit gile. Tp sambil2 tu achik buat lawak. Nangis smbil gelak aku. Tak malu tul..ahahaha.. Lps tu meeting. Aku bkn exco, tp sibuk je dtg. ada tanggungjwb gak.. Aku syg club gamelan ni.

lps tu, aku, faz, syafiq, zurie, jay, n yanti gi studio muzik moden. Jamming. Lagu Pudar la, aper lg.. ahahaha.. Tiba2 je aku pandai main bass td. Seronok gile.. Lupa jap bdn sakit2 nih..

huhuhuuuu..sian riez!!!!

2 stalker (s):

  • kiflie

    hati² bawak moto lenkali eh...
    hiskk...get well soon!! take care!! jgn lupe sapu ubat tau!!

  • aan

    yuh,ko accident eh? ish ish ish...dak ni...jaga diri bebaik...igt lah org yg tersyg =D

Related Posts with Thumbnails