Sunday, 11 September 2005

hurmm..

Cepatnya masa berlalu.. Td aku chek blk inbox email aku. Delete mana2 email lama yg dh tak ptt ada dlm simpanan aku. Terjumpa email lama teddy dulu. Klaka je baca. Forward balik kat dia. Lama gak knl teddy. 6 thn..

jmpa email Mysara.. psl 80'2 babies.. Paste balik kat sini

Hurmm... Cerita psl Mai, she's my bestfriend since we're 7. My childhood friend. Membesar sama2, share dreams n hope together..

17hb ni dia kawen. Rasa mcm tak percaya pun ada. Rasa mcm tak percaya 'dat time' has come. I juz have 2 learn how 2 let go. Prepare yg dia akan jd milik org, ada tanggungjawab lain yg lebih besar.

Ntahla..tak tau apa prasaan aku. Sedih, happy..campur aduk. Aku semakin sedar sekarang yg masa berlalu semakin pantas dan aku mula terfikir, dah ckp sediakah aku utk semua ni??

mula terfikir kat mana kedudukan aku sekarang..mula terfikir mana aku akan pergi. Mula risau psl masa dpn yg masih belum jelas..

2 stalker (s):

  • chantilly

    the only thing I know about malasya is the fact that it has the impressive petronas twin towers in kuala lumpur. and those pollution issues. now I know your blog - mostly unreadable, but nice! good luck for your studies

    (I got here by pushing the "next blog" button)

  • khaty

    ko bwk moto bebaik la... cemana bengkak ko tu?

Related Posts with Thumbnails