Thursday, 29 September 2005

DNA blood test

ni la gamba 'bakal family' aku, insya allah.. Tapi ape yg merisaukan aku, ada ke kemungkinan teddy ni abg kandung aku? mungkin tidakk..hehe..

Bak kata suti "aku risau tul bdk kembar 2 org tu. Ptt buat DNA blood test!!"

hehhe..ye ke suti? Faz yg kata mcm tu. Tapi kalo kitorg dating, byk je mata memandang.

gurl : Betulla..diorg adik beradik...
boy : Bukan..
gurl : Betull...
(pandang kitorang 3-4 kali)

Hahahhaaa.. sumbang mahram ke?? Gile tul..
Dahla teddy kata dulu masa dia kecik, dia pernah duduk Johor. Sekolah kat Skolah Keb. Bukit Rahmat.. Eiii, tu skola kat kampung aku tu!!!

p/s : muka kakak dia sebijik muka kazen aku, Ira..

10 stalker (s):

  • aan

    yuh,cepat2 wat DNA blood test...kalau tak lulus, bley amik pekse lagi thn depan. ok? exam smpai lulus..ngahahaha =D

  • GbuM

    ish background kat blakang tu cam kat masjid sultan ismail jek...

  • la femme √©crivain

    yun..aku tak tau..cinta terlarang..hahahah

  • RaNdoMHEarTsOfArMylla

    incest?....sumbang mahram?....arghhhh tidak!!!!!!!!!!!!!1

    hehehe...

  • pinky angel

    a'an
    ko igt mcm amek spm ke?hehe..

    gbum
    yup..UTM

    suti
    ahahhahaa...mcm drama swasta lak

    fuzz
    mungkin tidakk....

  • dolly

    org cakap..kalau pasangan suami isteri tuh muka seiras...memang akan berkekalan...hehhehehee..
    teori ku aje tuh...
    tapi ku tengok byk kapel seiras...byk yg sgt bahgia.....

  • pinky angel

    tq dolly..
    err..saper ni ek?can't view ur profile

  • dolly

    This comment has been removed by a blog administrator.

  • dolly

    aku AmoOn_urver..
    dari terato...
    dulu penah ada blog..tapi dah delete..
    sbb tu tak dpt tengok profile...

  • pinky angel

    owhh..ok.ptt mcm prnh nmpk nick tu.kat frenster pon dolly gak kan?hehe.. tq dolly..

Related Posts with Thumbnails