Monday, 1 August 2011

Kuantan (part 1)

The four of us went for a holiday in Kuantan last Friday.
1st family vacation for Elise.

I got lots of pictures taken using my camera phone.
Some of it using 'vignette app' that I already set to velvia effect by default.
It generates a vibrant, colourful image and I really love it!
More important, that app allow me to take photos using the volume button.

Here are some of the pictures from my SGSL..

Cam-whoring inside the car to kill the time.

1st stop :  Lunch at Warung Pok Su & Mok Su.
A variety of fried seafood.


The beach : Pantai Teluk Cempedak







Day 2 : Kuantan riverside.


5 stalker (s):

  • syafisyifa'

    Weh besnye jenjalan.yana makin cantik la sekarang!ikhlas ni :)

  • Pinky Angel

    wahhh.. thanks. berbunga2 hati dpt pujian dari pejah ni. hehehe

  • Rai

    geramnya ngan si chubby elise.. boleh ek dia duk sopan dalam car seat tu..car seat damia dah boleh buat tukun dah sbb dia tanak duk dalam tu..

  • Pinky Angel

    short distance tak ltk pun dlm car seat tu.. aritu dia dah nyusu kenyang2 nmpk dah ngantuk, so letak je la dia dlm tu. tak lama dia lelap sndri.. kalo kt umah pun mcm tu. kalo nmpk dia ngantuk, letak je atas tilam. kalau pegang2 kang dia marah

  • syafisyifa'

    u r welcome...hehe

Related Posts with Thumbnails