Monday, 24 May 2010

Buku Foto


Hujung minggu yang damai.
Tiada banyak aktiviti.


Jadi saya juga ada banyak masa menghasilkan ini,
















Saya dalam proses mengumpul gambar
untuk dijadikan buku foto (photobook)
terbitan yang kedua.


Kumpul je.
Nak buat betul-betul belum tentu lagi bila.
Hehe..



5 stalker (s):

  • Queen

    yana..layout u kemas dan cantik..i like....tetiba i terinspirasi tgk layout u...i ade 2 pending photobook yang tak siap lagi..huhuu

  • Pinky Angel

    Thanks Nik! Hehehe.. Ni baru nak try2. U mmg gigih bt mcm2 keje kan? hebat tul. I respek la kat u ni.. ;)

  • lily lotus

    impressive! keep up the gorjes work dear :)

  • d.O.n.A.t

    haha aku pun dah plan big projek bt buku foto tapi asyik pending due to berlambak kerja and byk attend kursus..

    tapi layout ko bt cantek.. i likeee..

  • Pinky Angel

    sis lily,
    thanks!! makin bersemangat nak buat lg lps u puji mcm tu. hehe

    donat,
    biasala..aku pun plan je. tp byk gmbr tak terkumpul2 lg ni. Thanks!! ;)

Related Posts with Thumbnails