Friday, 11 June 2010

Kafein




Dari jam 01:30 pagi sampai 02:30 pagi tadi
saya bergolek-golek ditilam, 
cuba untuk tidur.

.Tak berjaya.

Mungkin jumlah kafein yang saya ambil
terlebih dosnya.

Saya perlukannya umpama dadah,
untuk pastikan mata saya sentiasa segar terbuka
dan pandangan tajam umpama helang..

kerana jika saya terlelap barang sesaat,
Teddy Kecil sudah hilang dari pandangan.






Terbukti

Sepasang kaki lebih pantas dari 4!





P/s : Gambar-gambar berlokasikan Putrajaya ini saya ambil menggunakan kamera kompak saya, Encik Lumix FX55 yang saya anak tirikan kerana saya selalu bandingkan kualiti gambarnya dengan kamera besar Teddy. 

5 stalker (s):

  • Queen

    ahahah..mana boleh bandingkan yang gemok tu sama yang slim ..hihi..pasti berbeza...

    btw..kafein dah tak bagi kesan yang banyak pada saya..so saddd

  • ayushamza

    yana..!! bila teddy kecik ni start pandai jalan ni? hyeee.. sure penat kan nk monitor dia.. kudapat bayangkan..

  • lily lotus

    paling suka the last pic!

  • E.d.Y

    alolo2...comelnyeee....

  • Pinky Angel

    nik,
    kamera besar teddy pun kompak gak. kompak slr.tp utk gmbr iang, kamera kompak slim tu punya gambar ok je..
    setanding gak kualitinya. ;)msti Nik dh byk minum kafein smpi dh tak jln. hehe.. start dr pregnant dulu saya stop minum kafein, smpi la ni minum sket je. tu yg smpi takleh tdo..

    ayu,
    hehe..tggu turn ayriss.. tak tertangkap ok?

    sis lily,
    tq! ;)hero i dah bole diri seblah ur hero kalo nak amek gmbr nnti..

    edy,
    thanks! ;)

Related Posts with Thumbnails